HEAD COACHES GASTSPREKER OP VTS PLUS MARATHON

30 november 2023

Van maandag 6 november 2023 tot en met donderdag 30 november 2023 organiseert de Vlaamse Trainersschool de 3de editie van de befaamde 'VTS Plus Marathon'

Elke weekavond van maandag tot donderdag biedt VTS talloze webinars aan, met stuk voor stuk kwaliteitsvolle gastsprekers. Deze unieke bijscholingsperiode staat open voor iedereen. 

Op maandag, dinsdag en woensdag heeft men de keuze uit meerdere sporttakoverschrijdende webinars. Op donderdag biedt VTS in samenwerking met de Vlaamse sportfederaties en -organisaties sporttakspecifieke webinars aan. 

Enige tijd geleden kregen de head coaches van het All Athletes Running team de vraag om de 3de editie van de VTS Plus Marathon als gastspreker af te sluiten. We zijn dan ook zeer vereerd onze ervaringen te mogen delen rond het topic: 'Topsportkader opbouwen rond je atleet - voorbeeld uit de (halve) fond wereld'. 

Hoe start je van nul met het uitbouwen van een professioneel team dat als doel heeft (jonge) talentvolle atleten te ondersteunen met het behalen van hun (inter)nationale dromen? Welke mensen heb je nodig om je team compleet te maken? Enkele vragen waar wij op zullen focussen tijdens onze webinar.

Schrijf je minstens vijf dagen voor de webinar in via de website van VTS.
Deelname bedraagt 7,50 euro per webinar. 
Achteraf ontvang je een aanwezigheidsattest.

Meer informatie over onze webinar kun je hier terugvinden.
Meer informatie over het aanbod en de andere gastsprekers kun je op de website van VTS terugvinden.

THE RUNNING ATHLETE - A physio perspective
8 november 2023