Partners & Sponsors

Loopspeciaalzaak All Athletes

Loop even binnen en laat u screenen in ons exclusief 3D-looplabo. 
Aan de hand van deze analyse kunnen wij u de meest geschikte loopschoenen voorstellen. Geniet als lid van ons Running team van een extra korting op uw sportmateriaal.

Sportmedisch centrum Roeselare - Sport'R

Sport'R is het sportmedisch centrum van AZ Delta dat gespecialiseerd is in de preventie, behandeling en revalidatie van sportgerelateerde blessures. Ze hebben een team van sportmedische professionals, zoals sportartsen, fysiotherapeuten en sportkinesisten, die expertise bieden op het gebied van blessurebehandeling, revalidatie en prestatieverbetering. Sport'R kan atleten helpen bij het identificeren van zwakke punten, het voorkomen van blessures en het optimaliseren van de algehele fysieke conditie. Ze leveren medische expertise, individuele revalidatieprogramma's en sportmedische ondersteuning.

Ontdekken


August360 legt als partner de nadruk op de totaalontwikkeling van atleten. Dat betekent dat er voldoende aandacht besteed wordt aan het mentaal emotionele luik als drijvende kracht om duurzaam te presteren. Het Sport Talentenpaspoort wordt aan voordelig tarief aangeboden aan de leden van het All Athletes Running team. Dit paspoort dient als handleiding voor mentale balans tijdens de carrière. Lees meer over het Sport Talentenpaspoort op www.august360.com en neem vrijblijvend contact op!