Multidisciplinair team

Samenwerking is essentieel om succesvolle resultaten te behalen. Het All Athletes Running team is een samenwerkingsverband tussen drie partijen: onze loopcoaches, het sportmedisch centrum Sport'R en de loopspeciaalzaak All Athletes. Elk hebben ze hun eigen sterke punten die ze inbrengen in deze samenwerking en het loopteam.

Loopcoaches
Inbreng van onze coaches

Onze coaches zijn ervaren en gekwalificeerde looptrainers (Trainer A Fond / Halve Fond) met diepgaande kennis van trainingsmethoden, looptechniek en blessurepreventie. Ze hebben een gepersonaliseerde aanpak en stellen individuele trainingsprogramma's op die afgestemd zijn op de specifieke behoeften en doelen van de atleten. Onze trainers ontwikkelen trainingsplannen, monitoren de vooruitgang in het trainingsproces en motiveren de atleten om hun doelen te bereiken.

All Athletes
Inbreng van All Athletes

All Athletes is een loopspeciaalzaak die gespecialiseerd is in het aanbieden van loopuitrusting en -accessoires. Ze hebben een uitgebreide kennis van de nieuwste loopproducten en kunnen atleten helpen bij het vinden van de juiste schoenen, kleding en accessoires die passen bij hun individuele behoeften en loopstijl. De medewerkers van All Athletes hebben expertise in het analyseren van de loopbiomechanica en het adviseren over geschikte schoenen en inlegzolen om blessures te voorkomen. Deze loopspeciaalzaak levert kwalitatieve loopproducten en biedt hierbij advies op maat van de klant. 

Sport'R
Inbreng van het sportmedisch centrum

Sport'R is het sportmedisch centrum van AZ Delta dat gespecialiseerd is in de preventie, behandeling en revalidatie van sportgerelateerde blessures. Ze hebben een team van sportmedische professionals, zoals sportartsen, fysiotherapeuten en sportkinesisten, die expertise bieden op het gebied van blessurebehandeling, revalidatie en prestatieverbetering. Sport'R kan atleten helpen bij het identificeren van zwakke punten, het voorkomen van blessures en het optimaliseren van de algehele fysieke conditie. Ze leveren medische expertise, individuele revalidatieprogramma's en sportmedische ondersteuning.