Missie en visie

Missie

"Onze missie is om een hecht en inspirerend loopteam te vormen dat individuele hardlopers samenbrengt en hen ondersteunt bij het bereiken van hun persoonlijke doelen. We streven ernaar om een omgeving te creëren waarin iedereen zich welkom voelt, ongeacht hun loopniveau of ervaring."

Visie

Om onze missie te bereiken steunen we op 4 belangrijke pijlers:

Gezondheid

We willen de fysieke en mentale gezondheid van onze teamleden verbeteren door het stimuleren van regelmatige lichaamsbeweging in de vorm van looptrainingen. We moedigen een gezonde levensstijl aan en bieden ondersteuning bij het stellen van realistische doelen op het gebied van fitness en welzijn.

Persoonlijke groei

We streven ernaar om een omgeving te creëren waarin onze teamleden kunnen groeien, zowel op sportief als persoonlijk vlak. We willen individuele lopers aanmoedigen om hun grenzen te verleggen, zelfvertrouwen op te bouwen en persoonlijke prestaties te verbeteren. We bieden ondersteuning, trainingstips en motivatie om iedereen te helpen zijn of haar volledige potentieel te bereiken.

Teamspirit

We geloven in de kracht van samenwerking en willen een hechte loop community uitbouwen. We moedigen teamleden aan om elkaar te ondersteunen, te motiveren en te inspireren. Door het aanbieden van regelmatige groepstrainingen en deelname aan hardloopevenementen willen we een gevoel van verbondenheid en teamgeest bevorderen voor wie dit wenst.

Inclusiviteit

We streven ernaar om hardlopen toegankelijk te maken voor iedereen, ongeacht hun achtergrond, leeftijd of prestatieniveau. We verwelkomen zowel beginnende als ervaren lopers en zorgen voor een ondersteunende omgeving waarin iedereen zich op zijn gemak voelt en zijn of haar individuele doelen kan nastreven.

Met deze missie en visie streven we ernaar om een inspirerend en inclusief loopteam te zijn, waarin gezondheid, persoonlijke groei en teamspirit centraal staan. We willen onze teamleden helpen om hun loopdoelen te bereiken en tegelijkertijd een positieve impact te hebben in het loopmilieu.