Prijzen

Recreatief team


* Bij de keuze voor Premium zit een exclusieve T-shirt van het All Athletes Running team inbegrepen (vanaf 6 maanden). 
* Omdat wij als coach ook graag voldoening uit ons werk halen, is een minimum van 3 maanden verplicht, zodat we een resultaat kunnen bereiken. 

* De betaling gebeurt in onderling overleg: maandelijks, 3-maandelijks. Een factuur is uiteraard ook mogelijk!

Intakegesprek

Klaar voor de eerste stap op weg naar een (nieuw) loopdoel? 
Wij zijn alvast enthousiast u te mogen begeleiden op uw loopavontuur, en kijken ernaar uit om u beter te leren kennen!

Met een intakegesprek proberen wij een diepgaand inzicht te krijgen in uw doelen, behoeften en verwachtingen met betrekking tot loopbegeleiding. Het is ons doel om een persoonlijk afgestemd loopbegeleidingsplan te ontwikkelen dat u helpt (realistische) loopdoelen te bereiken en uw loopervaring te verbeteren. Tijdens dit gesprek zullen we enkele belangrijke onderwerpen bespreken, zoals uw huidige gezondheidstoestand, eerdere loopervaringen, eventuele blessures of beperkingen, uw motivatie om te lopen en de specifieke doelen die u wenst te bereiken. Daarnaast houden wij ook graag rekening met uw beschikbaarheid en planning, zodat we een loopschema kunnen opstellen dat aansluit bij uw levensstijl. 

Tevens is dit gesprek een gelegenheid voor u om eventuele vragen of zorgen te delen en om ons beter te leren kennen als loopcoaches. 
Wij kijken er alvast naar uit om u te ontmoeten en meer te horen over uw loopambities. 

Kostprijs intakegesprek: 25 euro.

* Dit bedrag wordt niet in rekening gebracht indien men na het intakegesprek beslist om zich minimum 3 maanden te laten begeleiden door een loopcoach van het All Athletes Running team. 

* Het intakegesprek kan via het contactformulier op deze website aangevraagd worden en kan na onderling overleg online of in de winkel van All Athletes te Brugge doorgaan naargelang de persoonlijke voorkeur of planning.


Meer info over onze begeleiding kan je hier vinden.